Ruis – terveyden edistäjä ja ympäristön ystävä
Julkaistu: 24.11.2023Suomessa ruista syödään eniten maailmassa, vuosittain yli 15 kiloa per henkilö. Rukiin viljely ja kulutus ovat sekä ympäristö- että terveystekoja:... Lue lisää
Ruisleipä leivotaan kotimaisesta rukiista tänäkin talvena
Julkaistu: 25.10.2023Ruissato oli kuluvana syksynä Luonnonvarakeskuksen mukaan noin 100 000 tonnia. LUKEn tietojen mukaan tämä rajapyykki ylitettiin nyt viidennen kerran kolmenkymmenen... Lue lisää
Ruiswebinaari – Ajankohtaista rukiista
Julkaistu: 09.10.2023Pro Ruis järjestää RUISwebinaarin torstaina 23.11. 2023 klo 10-11.30 Seminaarissa ajankohtaista asiaa rukiin viljelystä ja terveellisyydestä sekä syksyn 2023 ruissadosta.... Lue lisää
Tervetuloa ruispellonpientareelle 25.7.!
Julkaistu: 16.06.2023PRO RUIS -PELLONPIENNARPÄIVÄ Tervetuloa Pro Rukiin pellonpiennarpäivään ruispellon laidalle kuulemaan mielenkiintoisia puheenvuoroja rukiista ja sen viljelystä! Pro Ruis yhdistys järjestää... Lue lisää
Tervetuloa pellonpientareelle!
Julkaistu: 31.05.2023PRO RUIS -PELLONPIENNARPÄIVÄT Tervetuloa Pro Rukiin pellonpiennarpäivään ruispellon laidalle kuulemaan mielenkiintoisia puheenvuoroja rukiista ja sen viljelystä! Pro Ruis yhdistys järjestää... Lue lisää